Päärynä-kinuskimarmeladi piparit
Lidlissä käydessä AINA nappaan uusimman Liedellä-lehden, josta löytyy kerta toisen jälkeen aina ihania sesonkireseptejä. Nyt bongasin sieltä ihanan piparireseptin. Nimittäin Päärynä-kinuskimarmeladilla täytetyt piparit. Kuorrutus reseptissä oli pikeeriä, mutta päätin käyttää suklaata, joten reseptiä sen verta muutettu. Olihan sitten näiden tekoa pakko kokeilla. Ja nameja olivatkin.
Alla siis ohje Liedellä-lehdestä
Ohjeesta n.35 kpl pipareita( riippuen mistä muotista teet ja minkä kokoisia)
Tarvitset:
1pkt (500gr) piparitaikinaa
Kuorrutus:
Tummasuklaata /Maitosuklaata 200gr
Täyte:
1.5 dl Jouluaitta päärynä-kinuskimarmeladia
Tee näin:
1.Anna pakastetaikinan sulaa huoneenlämmössä n.40minuuttia.
2.Jaa taikina kahtia ja kauli palat jauhoisella alustalla ohueksi levyksi.
3.Paina levystä muotilla pipareita,saat niitä n.70 kpl . Nosta ne pellille leivinpaperin päälle
ja paista 200asteessa 5-7 minuuttia.
4.Anna jäähtyä.
5.Levitä pipareiden päälle marmeladia ja laita toinen pipari päälle.
6. Sulata suklaa ja koristele.
Valmistitko näitä ihania täytettyjä pipareita tämän ohjeen mukaan? Jaa kuva instassa hästägillä #Marenkimesta
Kommentit
Lähetä kommentti