Mandariini pavlova


Jääkaappiin oli kertyny paljon mandariineja, en tiennyt mitä niistä tehdä. Sitten törmäsin,jossain kokkisivulla pavlovaan, ja ajattelin ,että miks ei ?
Perus pavlova maustettuna mandariineilla ja mansikkamoussella. Koska mansikat on mun mielestä must be pavlovassa,niin tällä kertaa ne oli moussena. 

Ohje yhteen pavlova-pohjaan (itse tein kaksi), löytyy täältä.
Lisäksi tein mansikkamoussen, jota tuli kerroksien väliin ja päälle. 

Ohje mousseen: 
200gr mansikoita
1liivatelehti
1 dl tomusokeria
2dl vispikermaa

1. Laita liivatelehti pehmenemään kylmään veteen.
2.Soseuta mansikat ja mausta ne tomusokerilla
3.Sulata kuivaksi puristettu liivatelelehti kuumennetussa vesitilkassa/mehutilkassa.
4.Lisää liivatelehti ohuena nauhana mansikkaseokseen.
5.Vaahdota kerma ja lisää käännellen mansikkaseokseen.
6.Laita moussea pohjien väliin ja pohjan päälle, laita lisäksi vielä mandariineja maun mukaan.

Laitoin vielä hieman suklaaraastetta päälle.Tästä tuli oikeasti tosi herkkua.

namskis. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sitruuna-ananas kuivakakku

Appelsiini, kookos-valkosuklaa juustokakku

Lemon-curd juustokakku