Päärynä-kinuskimarmeladi piparit


Lidlissä käydessä AINA nappaan uusimman Liedellä-lehden, josta löytyy kerta toisen jälkeen aina ihania sesonkireseptejä. Nyt bongasin sieltä ihanan piparireseptin. Nimittäin Päärynä-kinuskimarmeladilla täytetyt piparit. Kuorrutus reseptissä oli pikeeriä, mutta päätin käyttää suklaata, joten reseptiä sen verta muutettu.  Olihan sitten näiden tekoa pakko kokeilla. Ja nameja olivatkin.

Alla siis ohje Liedellä-lehdestä 
Ohjeesta n.35 kpl pipareita( riippuen mistä muotista teet ja minkä kokoisia) 

Tarvitset: 
1pkt (500gr) piparitaikinaa

Kuorrutus: 
Tummasuklaata /Maitosuklaata 200gr

Täyte: 
1.5 dl Jouluaitta päärynä-kinuskimarmeladia


Tee näin: 

1.Anna pakastetaikinan sulaa huoneenlämmössä n.40minuuttia. 
2.Jaa taikina kahtia ja kauli palat jauhoisella alustalla ohueksi levyksi.
3.Paina levystä muotilla pipareita,saat niitä n.70 kpl . Nosta ne pellille leivinpaperin päälle 
ja paista 200asteessa 5-7 minuuttia.
4.Anna jäähtyä.
5.Levitä pipareiden päälle marmeladia ja laita toinen pipari päälle. 
6. Sulata suklaa ja koristele. 


Valmistitko näitä ihania täytettyjä pipareita tämän ohjeen mukaan? Jaa kuva instassa hästägillä #Marenkimesta


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sitruuna-ananas kuivakakku

Appelsiini, kookos-valkosuklaa juustokakku

Porkkanapiirakka