Halkeilevat Salted Caramel-keksit



Jo aamulla päätin,että Ikea-lounaan jälkeen iltapalaksi syödään piirakkaa, jonka reseptin löydät täältä ja sen kylkeen keksejä. 
En vielä aamulla tiennyt ,että millaisia keksejä, mutta kaupassa näin SALTED CARAMEL suklaan.
Siitä se idea,sitten lähti. Oih!

Reseptin olen löytänyt jostain vanhasta kirjasta, jonka olen joskus bongannut kirpparilta.
Resepti kokonaisuudessaan alla.

Tarvitset: 

200gr voita
4dl vehnäjauhoja
0,5 dl sokeria
2tl leivinjauhetta
1 iso levy Fazerin Salted Caramel suklaata
(rouhittuna)
2rkl öljyä


Tee näin: 

1.Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi.
2.Lisää kuivat aineet sekaan varovasti sekoittaen
3.Rouhi suklaa hieman suuremmiksi paloiksi. Yksi suklaanpala neljään osaan, ei pienemmäksi.
4.Lisää rouhittu suklaa. Lisää öljy.
5.Muotoile noin,lihapullan kokoisia palloja,ehkä hitusen isompia ja asettele ne leivinpaperille uunipellille.
6.Paina keksipalloja vain hieman.Vain sen verran,etteivät ole palloja.
7.Paista uunissa 220 asteessa, n 10 minuuttia. Varo,etteivät keksit pala. Keksien kuuluu lohkeilla. 
8.Anna jäähtyä, varo kuumaata suklaata,ettet polta sormiasi.

NAUTI! 🍪🍪

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sitruuna-ananas kuivakakku

Appelsiini, kookos-valkosuklaa juustokakku

Porkkanapiirakka